Răzvan Lucescu a convocat 22 de jucători pentru lotul under 23 al României

Antrenorul naţionalei României, Răzvan Lucescu, a convocat 22 de jucători pentru lotul sub 23 de ani al "tricolorilor" de la alte formaţii decât cele implicate în cupele europene, pentru acţiunea care va avea loc la Mogoşoaia şi care se va încheia cu un amical în compania reprezentativei de tineret.

78 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu a convocat 22 de jucători pentru lotul under 23 al României

Răzvan Lucescu a convocat 22 de jucători pentru lotul under 23 al României (Imagine:Constantin Vladescu/ Mediafax Foto)

Jucătorii convocaţi de Răzvan Lucescu sunt:

În comunicatul FRF se precizează că acţiunea selecţionerului Răzvan Lucescu are ca scop constituirea lotului B al României, care va participa în 2010 la "International Challenge Trophy", urmărirea a trei-patru jucători ai echipei de tineret şi aducerea în prim plan a unor jucători din Liga a II-a, care s-au remarcat în turul campionatului.

Antrenorul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, a convocat şi el 22 de jucători. Aceştia sunt:

  • Silviu Lung (Universitatea Craiova) şi Cătălin Straton (Rapid) - portari;

  • Cornel Râpă, Silviu Ilie (ambii Oţelul Galaţi), Alexandru Măţel, Paul Papp (ambii Farul), Radu Barbu, Ştefan Bărboianu (ambii Universitatea Craiova), Vlad Chiricheş (Internaţional Curtea de Argeş) şi Florin Gardoş (Concordia Chiajna) - fundaşi;

  • Alexandru Achim (Ceahlăul Piatra Neamţ), Radu Zaharia, Paul Pârvulescu (ambii Gaz Metan Mediaş), Cătălin Iorga, Liviu Antal (ambii Oţelul Galaţi), Gheorghe Grozav (Unirea Alba Iulia), Constantin Gângioveanu (FC Vaslui) şi Sabrin Sburlea (FC Braşov) - mijlocaşi;

  • Raul Rusescu (Unirea Urziceni), Lucian Răduţă (Rapid Bucureşti), Liviu Ganea (Astra Ploieşti) şi Vlad Bujor (Politehnica Iaşi) - atacanţi.

Jucătorii convocaţi de cei doi antrenori se vor prezenta la Complexul Naţional Mogoşoaia luni.

Emil Săndoi şi doi jucători ai lotului de tineret vor susţine o conferinţă de presă, luni, de la ora 15.45 la Mogoşoaia. De la ora 16.00 va avea loc antrenamentul echipei naţionale de tineret.

Răzvan Lucescu va susţine o conferinţă de presă de la ora 16.15, în timp ce doi jucători sub 23 de ani vor dialoga cu presa de la ora 17.15. De la ora 17.30 este programat antrenamentul lotului sub 23 de ani al României.

Meciul dintre naţionala sub 23 de ani a României şi cea sub 21 de ani va avea loc joi, de la ora 14.00, la Mogoşoaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici