Răzvan Lucescu: A fost un meci echilibrat, pe care ar fi trebuit să-l câştigăm cu 1-0

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, la finalul partidei cu Viktoria Plzen, scor 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Europa, că meciul a fost unul echilibrat, însă formaţia prahoveană ar fi trebuit să-l câştige.

3 afișări

"E o dezamăgire mare şi e normal să fie aşa. A fost 1-0 pentru noi în minutul 90 şi cu o uşurinţă incredibilă la acea fază, mingea s-a dus în lateral, o centrare de la 30 de metri şi un gol care ar fi trebuit evitat. A fost un meci echilibrat, un meci tare, dar din care ar fi trebuit să ieşim cu scorul de 1-0 de pe teren. Există o dezamăgire pentru munca depusă, am întâlnit un adversar care are o linişte şi o siguranţă foarte mare pentru că au experienţa meciurilor din Liga Campionilor", a spus Lucescu, la Digi Sport.

Răzvan Lucescu este de părere că Petrolul a jucat mai bine în a doua repriză, după ce Viktoria Plzen a dominat prima parte a meciului. "În a doua repriză noi am controlat foarte bine. Desigur, şi ei au avut nişte ocazii importante, profitând de aşezarea noastră. Noi am avut un joc bun, ocazii importante, dar nu ar fi trebuit să treacă mingea aia atât de uşor, iar în careu să fim mult mai exacţi. Este o superficialitate care la acest nivel este imediat taxată. Orice greşeală mică te costă, iar pe noi ne-a costat astăzi", a completat Lucescu.

Formaţia Petrolul Ploieşti a terminat, joi, la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susţinută pe teren propriu în compania echipei Viktoria Plzen (Cehia), contând pentru manşa tur a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile partidei au fost marcate de Adrian Mutu '75, respectiv Daniel Kolar '90+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici