Răzvan Lucescu ar putea fi demis de la PAOK

Aventura lui Răzvan Lucescu la PAOK se apropie de final. Echipa antrenată de român a suferit o a doua înfrângere în cel de-al doilea meci tare al sezonului intern, 1-0 în deplasarea de la AEK Atena, iar principalele publicaţii de sport din Salonic scriu deja despre un viitor antrenor pe Toumba.

1493 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu ar putea fi demis de la PAOK

Răzvan Lucescu ar putea fi demis de la PAOK

În ciuda faptului că în clasament lucrurile arată încă bine, cu PAOK pe locul 3 la două puncte de primele două clasate, Atromitos şi AEK, suporterii sunt nemulţumiţi de felul în care joacă echipa şi de faptul că PAOK a pierdut singurele două partide cu adevărat tari pe care le-a avut în acest start de campionat, cu Olympiakos şi cu AEK.

Meciul cu AEK i-ar putea decide soarta românului care a avut o atitudine tranşantă la conferinţa de presă de la finalul jocului. ”Am pierdut acest joc din două motive: pentru că am fost proşti şi pentru că cei de la AEK au fost deştepţi. Când ieşim din Salonic şi venim la Atena ne pierdem încrederea. Ieri vorbeam cu un jucător care îmi spunea că s-a săturat să vină la Atena şi să piardă. Asta e ceva ce durează de foarte multă vreme la PAOK, am simţit-o pentru prima dată la meciul cu Olympiakos”.

Pentru înlocuirea lui Răzvan Lucescu sunt vehiculate deja două nume. Primul este cel al lui Vladan Ivic, fostul antrenor, iar cel de-al doilea este Pablo Garcia. Unul dintre cei mai iubiţi străini din istoria lui PAOK, Garcia antrenează acum echipa Under-20 a grecilor şi este văzut drept singurul care poate revitaliza echipa mare. Totuşi, un impediment în calea venirii lui Garcia, scriu grecii, este relaţia bună pe care Răzvan Lucescu o are cu conducerea, în special cu Lubos Michel, cel care a colaborat strâns cu tatăl său în perioada Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici