Răzvan Lucescu: Arbitrajul a fost revoltător

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că arbitrajul brigăzii din Cehia "a fost revoltător" în partida amicală pe care echipa României a pierdut-o în faţa formaţiei Ucrainei, cu scorul de 2-3 (0-1).

13 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Arbitrajul a fost revoltător

Răzvan Lucescu: Arbitrajul a fost revoltător (Imagine:Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

"Nu am comentat arbitrajele, nu m-am plâns niciodată, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost revoltător. Chiar acum patru zile am avut o discuţie cu tata, discutam că e un meci acasă, că au nevoie de victorie, şi mi-a zis să mă aştept la un arbitraj ostil. Aşa a fost, din păcate. Şi-au bătut joc de munca acestor băieţi. Au fost multe măgării ale arbitrilor la această partidă. Afecteazã modul în care s-a pierdut, am avut jocul în mână şi au fost toate aceste măgării, care duc la frustrare", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a precizat că echipa a fost taxată în momentele bune pe care le-a avut în joc. "Am avut momente mai proaste, dar am avut şi momente bune. Culmea e că atunci când am avut momente bune am fost taxaţi. E un meci amical, din care rămânem cu lucruri frumoas, pot să apreciez evoluţia lui Bilaşco, mi-a plăcut foarte mult şi Cocşi, care a fost foarte disciplinat tactic, a dat un plus de consistenţă, de disciplină tactică", a explicat el.

Selecţionerul şi-a exprimat enmulţumirea faţă de atacanţi, care au recuperat multe baloane însă le-au pierdut cu uşurinţă: "Lobonţ a făcut greşeala de la primul gol, dar există şi greşeala lui Pitov, dar e uşor de a găsi vinovaţi. Nu vreau să critic atacanţii, însă când trebuie să alergi ca să recuperezi şi în secunda următoare mingea este la adversar este o risipă de efort şi nu este normal".

Lucescu a mai spus că Daniel Niculae nu ar fi trebuit să intre la pauză, însă acea schimbare a fost impusă de cursul jocului, iar intrarea sa a adus mai multă consistenţă în joc, atacantul reuşind chiar să marcheze.

Reprezentativa României a înregistrat, sâmbătă, prima înfrângere în faţa echipei Ucrainei din istoria meciurilor directe, în urma eşecului suferit, scor 3-2 (1-0), într-o partidă amicală, disputată în deplasare, la Lvov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici