Răzvan Lucescu: Dacă nu era autogolul lui Cadu, se mai juca două zile şi Bordeaux tot nu înscria

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că înfrângerea suferită de CFR Cluj în Liga Campionilor poate fi pusă pe seama ghinionului, pentru că, fără autogolul lui Cadu, formaţia Bordeaux nu înscria nici dacă se mai juca încă două zile.

11 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Dacă nu era autogolul lui Cadu, se mai juca două zile şi Bordeaux tot nu înscria

Răzvan Lucescu: Dacă nu era autogolul lui Cadu, se mai juca două zile şi Bordeaux tot nu înscria (Imagine: Mediafax Foto)

"CFR chiar a arătat ca o echipă matură şi puternică şi personal mi-a plăcut. Oricum, dacă nu era acel autogol nefericit, putea să se joace două zile şi tot nu dădea Bordeaux gol. Nu trebuie omis însă faptul că CFR-ul a avut un adversar bine organizat, un adversar puternic şi care are totuşi un nume", a spus Lucescu.

Tehnicianul formaţiei FC Braşov consideră că CFR Cluj şi Steaua se pot califica în faza superioară a Ligii Campionilor.

"Fotbalul este surprinzător, asta nu mai e o noutate pentru nimeni. Atâta timp cât matematic sunt şanse, totul este posibil", a menţionat antrenorul.

Campioana României, CFR Cluj, a suferit prima înfrângere în Liga Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia franceză Girondins Bordeaux, într-un meci contând pentru etapa a treia a grupei A a competiţiei.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 54, când centrarea lui Yoann Gourcuff de pe partea dreaptă, a fost deviată în propria poartă de căpitanul formaţiei clujene, Ricardo Cadu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici