Răzvan Lucescu: Dacă Steaua trebuie retrogradată, atunci aşa să fie

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, luni, la Sport.ro, că dacă în regulament scrie că o formaţie trebuie retrogradată pentru că a încercat să premieze o altă formaţie, aşa cum a făcut Steaua, atunci să fie retrogradată.

11 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Dacă Steaua trebuie retrogradată, atunci aşa să fie

Răzvan Lucescu: Dacă Steaua trebuie retrogradată, atunci aşa să fie

"Nu aş accepta niciodată ca un patron de la o altă echipă să-mi propună bani să joc corect. Dacă în regulament scrie că o echipă trebuie retrogradată pentru aşa ceva, atunci aşa să fie", a spus Răzvan Lucescu.

Prezent în aceeaşi emisiune, Mircea Lucescu, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, a vorbit despre scandalul "Valiza" şi implicarea jucătorilor în aceste cazuri: "Jucătorii de duzină intră în combinaţii, dar cei mari nu o să intre niciodată în aşa ceva. Nu ştiu ce a făcut Rădoi, nu vorbesc despre asta".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost deferit justiţiei, joi, de procurorii anticorupţie în dosarul "Valiza", alături de alte cinci persoane, între care şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă.

Citeşte şi

Comitetul Executiv al FRF solicită DNA stenogramele din dosarul Valiza

Sandu despre cazul Valiza: Asteptăm întâi verdictul instanţelor

Becali: Steaua nu poate fi depunctată, nici retrogradată, pentru cazul "Valiza"

Cazul "valiza" poate fi redeschis

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

FRF: Steaua penalizată cu şapte puncte, iar U Cluj cu şase

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici