Răzvan Lucescu: Din acest moment nu voi mai fi antrenorul Rapidului

Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din finala Cupei României, scor 0-1 cu Dinamo, că din acest moment nu mai este antrenorul echipei Rapid şi că a făcut tot ce se putea în sezonul 2011/2012.

1021 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Din acest moment nu voi mai fi antrenorul Rapidului

Răzvan Lucescu: Din acest moment nu voi mai fi antrenorul Rapidului (Imagine: Geroge Filip/Mediafax Foto)

"Din acest moment nu voi mai fi antrenorul Rapidului. Nu este problema mea ce se va întâmpla de acum înainte, este problema celor din conducere să facă o strategie. Ca antrenor cred că pot fi trist după această finală, dar am făcut tot ce se putea în acest sezon. Domnul Copos ştia din timp", a spus Lucescu.

Lucescu a mai declarat că echipa Rapid are două regrete, că a fost păcălită la cornerul din care a marcat Dinamo şi că nu a reuşit să înscrie, dar are mândria de a fi ieşit cu fruntea sus din această confruntare.

"Întotdeauna finalele se câştigă şi noi din păcate am pierdut-o. Ceilalţi sunt fericiţi. Am trăit momente fantastice când am câştigat această cupă. E prima dată când o pierd în calitate de antrenor. Felicit echipa Dinamo pentru că a câţtigat şi a arătat spirit de sacrificiu deosebit, însă sincer nu am foarte multe să le reproşez băieţilor pentru că au jucat extraordinar, au făcut cinste fotbalului, au fost cei care au controlat jocul şi au alergat în permanenţă. Avem însă două regrete în această seară, că am fost păcăliţi la cornerul din care Dinamo a marcat şi că nu am reuşit să înscriem la ocaziile mari pe care le-am avut. Dar măcar avem mândria de a fi ieşit cu fruntea sus din această confruntare. Roman a jucat excelent, nu ştiu dacă Rui Duarte ar fi făcut-o mai bine. Mai rămânem şi cu impresia de a fi jucat un meci foarte bun. Şi jucătorii sunt trişti şi eu, dar asta e, nu poţi câştiga întotdeauna", a spus tehnicianul Rapidului.

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 13-a oară în istorie, după ce a învins formaţia Rapid, cu scorul de 1-0 (0-0), în finala competiţiei disputată miercuri seară, pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Scarlatache, în minutul 58.

În urma acestui rezultat, Dinamo a egalat Rapid la trofee, ambele echipe câştigând de 13 ori Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici