Răzvan Lucescu e convins că „vulturii cu două capete" se vor califica semifinala Conference League

  • Tehnicianul român al echipei de fotbal grece PAOK Salonik şi-a exprimat convingerea că echipa sa poate obţine calificarea în semifinala Conference League.
  • PAOK a fost învinsă joi de Club Brugge, în deplasare, cu 1-0.
  • Portarul Dominik Kotarski a fost eroul grecilor, după ce a apărat un penalty.
176 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu e convins că „vulturii cu două capete" se vor califica semifinala Conference League

Răzvan Lucescu e convins că „vulturii cu două capete" se vor califica semifinala Conference League

Echipa condusă de Răzvan Lucescu s-a văzut condusă din minutul 6, după un gol marcat la capătul unei acţiuni colective, de Hugo Vetlesen.

Gazdele au dominat partida, dar au ratat mai multe ocazii, portarul Dominik Kotarski având câteva intervenţii salvatoare importante, inclusiv apărarea unei lovituri de pedeapsă, în minutul 78, la execuţia pe centru porţii a lui Igor Thiago.

În declaraţiile făcute la Cosmote TV, citate de sportime.gr, după meci, tehnicianul român şi-a exprimat convingerea că alb-negrii vor reuşi surpriza pe un stadion Toumba plin, în returul din Grecia.

„Adevărul este că jocul a fost echilibrat din partea noastră în mare parte a partidei. Două lucruri au jucat un rol şi au influenţat jocul. Primul a fost golul rapid pe care l-am primit şi al doilea a fost atmosfera de pe stadion care a pus presiune pe Bruges. Puteam să evaluăm altfel unele tranziţii ofensive din jocul nostru pentru a fura rezultatul şi a obţine un 1-1 în meciul de astăzi", a spus, printre altele, Lucescu.

El a concluzionat prin a spune: „Cu siguranţă va fi un alt meci. Bruges este o echipă care are o altă faţă în meciurile de acasă decât în cele din deplasare. Spiritul echipei mele este foarte diferit pe Toumba. Vom juca pe un stadion plin, cu o atmosferă fantastică şi asta ne va da energie. Nimic nu este decis cu rezultatul din această seară, joia viitoare vom corecta unele lucruri şi alături de fanii noştri vom obţine calificarea."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici