Răzvan Lucescu, erou în Grecia. PAOK Salonic învinge AEK Atena în finala Cupei, după un meci încins. Incidente în tribună pe durata jocului

UPDATE. PAOK Salonic câştigă pentru a doua oară consecutiv Cupa Greciei la finalul unui meci pe care l-a dominat din primul până în ultimul minut. Este primul trofeu al lui Răzvan Lucescu în Grecia şi a treia Cupă din carieră, după alte două cucerite pe banca lui Rapid.

2384 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, erou în Grecia. PAOK Salonic învinge AEK Atena în finala Cupei, după un meci încins. Incidente în tribună pe durata jocului

Răzvan Lucescu, erou în Grecia. PAOK Salonic învinge AEK Atena în finala Cupei, după un meci încins şi pe teren, dar şi în peluze

PAOK a controlat partida încă din start. Elevii lui Lucescu au avut iniţiativa, au fost mai periculoşi şi au ratat pe bandă rulantă. Prijovic a irosit un penalty în prima repriză şi tot el, alături de Djalma şi Pelkas s-au ”remarcat” prin ratări incredibile din poziţie de singuri cu portarul. Vieirinha din lovitură liberă şi Pelkas, în minutele de prelungire, au înscris pentru PAOK Salonic.

Citiţi mai multe detalii pe prosport.ro


Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una dificilă pentru forţele de ordine. Efective impresionante de poliţişti şi jandarmi au încercat ore în şir să restabilească ordinea pe străzile capitalei Greciei, acolo unde grupuri de suporteri din cele două tabere s-au ciocnit violent.

Potrivit presei elene, trei poliţişti au fost răniţi în urma violenţelor, mai mulţi suporteri au fost spitalizaţi, unul dintre aceştia fiind transportat la spital cu o plagă înjungiată. Antrenorul român a comentat posibilitatea ca evenimentele să ia o turnură nedorită:

”Nu ne putem aştepta la o atmosferă perfectă, am aşteptat 32 de ani pentru un titlu şi l-am văzut furat de deciziile unora. Dar nu trebuie să mai privim lucrurile acestea, trebuie să ne uităm înainte. Suntem aici şi vom face tot ce putem pentru a lua trofeul, avem o echipă foarte bună”, a spus Răzvan Lucescu, înaintea meciului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici