Răzvan Lucescu i-a recomnadat lui Coman să se transfere în străinătate

Tehnicianul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, recunoaşte că şi l-ar dori pe Daniel Coman la echipa pe care o antrenează, dar precizează că l-a sfătuit şi încă îl sfătuieşte pe portarul rapidist să plece la un club din străinătate.

12 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu i-a recomnadat lui Coman să se transfere în străinătate

Răzvan Lucescu i-a recomnadat lui Coman să se transfere în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"M-am săturat ca toată lumea să îşi dea cu părerea. Toţi ştiu şi scriu exact ce am vorbit eu cu Coman şi nu este deloc aşa. Personal, eu, Răzvan Lucescu, i-am spus lui Dani Coman să plece la o echipă de afară, dacă tot vrea să plece de la Rapid. Acesta a fost şi acesta este şi acum sfatul pe care eu i-l dau. Dacă însă vrea să plece de la Rapid cu orice preţ şi nu găseşte un contract avantajos, atunci poate lua în calcul şi varianta de a veni la noi, unde clar este primit cu braţele deschise" a declarat, marţi, Răzvan Lucescu.

"Eu nu trag de Dani Coman şi nu apelez la sentimentalisme pentru a-l convinge să vină la Braşov. Dani merită să joace afară şi eu asta îi doresc lui. Este un portar cu o foarte mare valoare care a confirmat deja în Europa. Vom vedea ce va fi după Campionatul European, dar nu încerc să îmi urmăresc interesul apelând la mijloace care nu mă caracterizează“, a declarat fostul tehnician rapidist.

Portarul Daniel Coman mai are un an de contract cu FC Rapid, iar din această iarnă el ar putea semna pentru orice alt club, urmând să plece în vara lui 2009 din postura de jucător liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici