Răzvan Lucescu: La vestiare nu a fost bătaie, au fost doar îmbrânceli şi cuvinte aruncate în aer

Tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat după meciul cu FC Vaslui, scor 3-2, din Cupa României, că la finalul jocului au fost îmbrânceli şi "cuvinte aruncate în aer" la vestiare, totul pornind de la un fost angajat al grupării giuleştene.

225 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: La vestiare nu a fost bătaie, au fost doar îmbrânceli şi cuvinte aruncate în aer

Răzvan Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"N-a fost bătaie, au fost îmbrânceli multe, e adevărat. Totul a plecat de la un fost angajat al Rapidului, care şi la Timişoara când am jucat ne-a primit cu multe înjurături (n.r. - Ciprian Panait). Papp nu a plecat cu ambulanţa din cauza unei lovituri, nu a fost de la bătaie, repet au fost îmbrânceli, dar nu s-au dat lovituri, doar îmbrânceli şi cuvinte aruncate în aer", a spus Lucescu.

Acţionarul majoritar George Copos a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat la vestiare. "Au avut probabil o primă foarte mare cei de la Vaslui pentru calificarea în finală", a precizat el.

De cealaltă parte, antrenorul FC Vaslui, Augusto Inacio, a spus că jucătorul Paul Papp a fost dus la spital pentru a fi cusut după ce s-a rănit la o fază de joc şi a precizat că la finalul meciului, pe holul de la vestiare au avut loc câteva schimburi de replici între fotbalişti. "Nu, este o confuzie, Papp a avut spart nasul şi a mers cu salvarea la spital să fie cusut. În vestiar nu s-a întâmplat nimic, pe hol însă au fost câteva schimburi de replici între jucători, nu ştiu dacă s-a întâmplat altceva. Însă astfel de lucruri eu am văzut de multe ori în România la meciuri", a precizat el.

Echipa Rapid Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia FC Vaslui, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore '1, Alexa '64 şi Roman '89, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Wesley, în minutele 6 şi 47.

În tur, Rapid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici