Răzvan Lucescu: Mutu va rămâne căpitan al Petrolului

Noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Adrian Mutu va rămâne căpitanul prahovenilor, precizând că prezenţa acestuia a contat în decizia de a accepta oferta "galben-albaştrilor".

128 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Mutu va rămâne căpitan al Petrolului

Adrian Mutu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Poate că la decizia mea a contat şi prezenţa lui Mutu aici. Chiar dacă între noi au fost probleme când eram la echipa naţională, eu îmi aduc aminte că a jucat ultimele trei meciuri sub comanda mea şi le-a jucat foarte bine. Prezenţa lui aici poate ajuta echipa să crească. Mutu va fi căpitanul echipei. Experienţa personală şi valoarea lui obligă la acest lucru. Pe Mutu îl văd jucând între linii. În primele trei etape a fost un pic sacrificat pentru binele echipei, deoarece nu exista un vârf de profesie, dar cred că până la urmă vom alege locul său în echipă. Este dificil să impun o strategie, voi continua cu ce am găsit, bazându-mă pe experienţă şi valoarea jucătorilor, iar aici Mutu trebuie să fie un punct de referinţă. Prezenţa lui în teren trebuie să dea fiori adversarilor", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a afirmat că mijlocaşul Ianis Zicu este un copil dornic de a fi răsfăţat. "Zicu cred că este un jucător sensibil, care are nevoie de încurajări. Îl găsesc aşa cum l-am lăsat, la fel de copil şi dornic de a fi răsfăţat", a completat Lucescu.

Tehnicianul Răzvan Lucescu a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti, el semnând un contract până în vara anului 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici