Răzvan Lucescu negociază preluarea echipei Skoda Xanthi

Antrenorul Răzvan Lucescu, care a fost concediat de Petrolul Ploieşti săptămâna trecută, negociază preluarea conducerii tehnice a echipei Skoda Xanthi, locul 11 în prima divizie a Greciei, informează presa elenă.

96 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu negociază preluarea echipei Skoda Xanthi

Razvan Lucescu (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Răzvan Lucescu pare să fie alegerea conducerii clubului Xanthi pentru a-i succede lui Sakis Tsiolis pe banca tehnică. El este fiul lui Mircea Lucescu. Antrenorul de 45 de ani a fost dat afară de la Petrolul şi înlocuit de Gheorghe Mulţescu. Surse din cadrul clubului au confirmat negocierile", a anunţat sport24.gr.

Site-ul zougla.gr precizează că Răzvan Lucescu este aşteptat în cursul zilei de marţi la Xanthi, pentru a negocia preluarea echipei.

După disputarea a patru etape, Skoda Xanthi, care s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut datorită unui meci de baraj, se află pe locul 11 cu o victorie, două remize şi o înfrângere.

În lotul echipei se află atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a fost transferat în această vară după despărţirea de Steaua, dar şi mijlocaşul Emmanouil Papasterianos, fost la Concordia Chiajna.

În cazul în care va prelua pe Skoda Xanthi, Răzvan Lucescu s-ar afla la a doua experienţă în străinătate ca antrenor, după ce a pregătit în perioada 2012-2014 pe El Jaish (Qatar).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici