Răzvan Lucescu, noul antrenor al echipei Skoda Xanthi

Antrenorul Răzvan Lucescu a fost numit la conducerea tehnică a echipei Skoda Xanthi, a anunţat, miercuri, gruparea elenă, pe site-ul ei oficial, fără a oferi detalii despre contractul românului.

480 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, noul antrenor al echipei Skoda Xanthi

Răzvan Lucescu a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii tehnice a echipei Skoda Xanthi (Imagine: Ronald Gorsic/Mediafax Foto)

Lucescu, care îl înlocuieşte pe Sakis Tsiolis, va fi prezentat oficial, joi, la ora 14.00, într-o conferinţă de presă.

Mass-media elenă anunţase că Lucescu a ajuns la un acord cu Skoda Xanthi, el urmând să asiste din tribune la meciul cu Niki Volos, programat miercuri, în Cupa Greciei.

După disputarea a patru etape, Skoda Xanthi, care s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut în urma unui meci de baraj, se află pe locul 11 cu o victorie, două remize şi o înfrângere.

În lotul echipei se află atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a fost transferat în această vară după despărţirea de Steaua, dar şi mijlocaşul Emmanouil Papasterianos, fost la Concordia Chiajna.

Recent, Răzvan Lucescu, 45 de ani, a fost demis de la conducerea tehnică a echipei FC Petrolul Ploieşti. El se va afla la a doua experienţă în străinătate ca antrenor, după ce a pregătit în perioada 2012-2014 pe El Jaish (Qatar).

Fost selecţioner al României, Lucescu a mai antrenat formaţiile FC Braşov şi Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici