Răzvan Lucescu: Nu e imposibil să o batem Dinamo

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că nu este imposibil ca formaţia pe care o conduce să învingă pe Dinamo, chiar dacă în etapa precedentă, în partida cu Oţelul Galaţi, a făcut cel mai slab joc din acest campionat.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Nu e imposibil să o batem Dinamo

Răzvan Lucescu: Nu e imposibil să o batem Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi venim după cel mai slab joc din campionat, cel de la Galaţi, un meci în care ne-a lipsit spiritul de luptă. Cu toate acestea, nu cred că e chiar imposibil să o batem pe Dinamo. Dar e clar că suntem dezavantajaţi din punct de vedere al programării, pentru că am jucat mereu după Urziceni, o echipă care a ajuns pe locul întâi. Ne-ar fi convenit, normal, ca Dinamo să nu vină după o înfrângere, dar asta este, trebuie să ne facem treaba bine şi să dăm totul pentru a obţine victoria. Cred că principalele noastre atuuri în acest joc ar putea fi organizarea şi spiritul de luptă. Dacă reuşim să facem toate astea, se poate întâmpla orice", a spus tehnicianul.

Răzvan Lucescu susţine că nu se gândeşte la un rezultat de egalitate cu Dinamo, ci doar la o victorie.

"E normal ca un meci cu Dinamo sau cu o echipă mare, să te motiveze şi să te facă să joci cu şi mai multă ambiţie, dar pentru mine personal, tot trei puncte înseamnă, la fel ca în meciurile cu Otopeni, Buzău sau Pandurii. E drept, o victorie contra lui Dinamo, coroborată cu celelalte rezultate bune obţinute în compania echipelor puternice din campionat, ne ajută să avem mai multă încredere în noi şi să fim priviţi altfel. Ar fi extraordinar să câştigăm şi cu gândul acesta intrăm pe treren, de asta nu pot spune acum dacă în acest joc m-aş mulţumi cu un egal. Asta poţi spune eventual, în timpul unui meci, în funcţie de cum joacă echipa ta. Spre exemplu, la Galaţi, m-aş fi mulţumit şi cu un egal, dar nu se pune problema să spun asta înaintea meciului cu Dinamo. Vreau să câştigăm noi", a spus Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici