Răzvan Lucescu: Nu îmi voi da demisia

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Minsk, înaintea partidei cu Belarus, din preliminariile Campionatului European din 2012, că nu va demisiona în cazul în care prima reprezentativă nu va câştiga meciul programat marţi.

17 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Nu îmi voi da demisia

Răzvan Lucescu: Nu îmi voi da demisia (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu federaţia, cu Ionuţ Lupescu şi cu Mircea Sandu. Dacă ei consideră că trebuie să se întâmple ceva, discutăm. Toată nebunia legată de echipa naţională nu a început acum, după Albania. Nu am avut linişte nici înainte de meciul de la Paris. Aveam două victorii, dar era un uragan în jurul nostru. Atunci a început totul. Nu e simplu să joci în condiţiile astea. Probabil că li s-a întâmplat şi lui Iordănescu, şi lui Piţurcă, probabil că de aceea am avut o singură calificare în cinci campanii. Presiunile nu s-au făcut înaintea meciurilor, ci cu o perioadă mai mare înainte de partide", a spus Lucescu, informează www.prosport.ro.

Selecţionerul este de părere că scandalurile din jurul echipei naţionale sunt cauzate de invidie.

"Meciul de la Belgrad, în jurul căruia se fac atâtea discuţii, s-a disputat în condiţii cu totul ciudate. Indiferent cine este antrenor, la echipa naţională lucrurile nu se vor schimba. Pentru că am plecat pe un făgaş greşit şi nu se vrea să fim pe drumul cel bun. E vorba de distrugere, scandal, invidie", a afirmat Lucescu.

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina.

Spre finalul partidei România - Albania, scor 1-1, spectatorii prezenţi la partida de la Piatra Neamţ i-au cerut demisia selecţionerului Răzvan Lucescu.

Impresarul Victor Becali a declarat, vineri seară, la Sport.ro, după remiza din meciul România - Albania, că vinovat pentru rezultat este selecţionerul Răzvan Lucescu.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că ar trebui ca după meciul cu Belarus să se ia o decizie în privinţa selecţionerului Răzvan Lucescu, subliniind că, pentru naţionala României, cea mai bună variantă ar fi Gheorghe Hagi.

Partida Belarus - România, contând pentru etapa a doua a grupei D, se va disputa, marţi, cu începere de la ora 20.30, la Minsk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici