Răzvan Lucescu: Pancu a fost loial clubului, este normal să i se prelungească acordul cu Rapid

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, luni, că, în ciuda accidentării grave suferite în meciul cu Universitatea Cluj, este normal să i se prelungească acordul cu FC Rapid atacantului Daniel Pancu, deoarece el a fost loial, iar clubul giuleştean a câştigat din transferurile sale de-a lungul timpului.

76 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Pancu a fost loial clubului, este normal să i se prelungească acordul cu Rapid

Răzvan Lucescu: Pancu a fost loial clubului, este normal să i se prelungească acordul cu Rapid (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Este normal să i se prelungească contractul, pentru că Pancu a fost loial clubului, în toată această viaţă sportivă pe care a avut-o. Clubul, la rândul lui, a câştigat din transferurile pe care le-a făcut cu Pancu. El s-a comportat extraordinar şi acum, din vară, de când am venit eu, a fost un exemplu pentru absolut toţi jucătorii. Am vorbit cu el aseară, era, în fine, într-o situaţie neplăcută. Trist, dar totuşi mi-a dat senzaţia că acceptă situaţia. Şi că aşteaptă să se recupereze cât mai repede. Sigur că el e hotărât să revină cât mai repede pe teren", a spus Lucescu.

Întrebat dacă accidentarea la genunchi ar putea pune capăt carierei atacantului Daniel Pancu, tehnicianul a răspuns că nu are vrea să discute despre acest lucru până la aflarea rezultatului analizei RMN.

"De ce să discutăm despre acest lucru când nu cunoaştem încă bine elementele? Abia după prânz se va şti exact ce accidentare a suferit", a adăugat antrenorul rapidist.

În vârstă de 34 de ani, Daniel Pancu a suferit, sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, o ruptură de ligament la genunchiul drept care impune o perioadă de refacere de cel puţin o lună şi jumătate. Atacantul nu a primit până acum nicio propunere de prelungire a contractului cu Rapid, scadent la finalul acestui sezon.

Răzvan Lucescu a mai afirmat că formaţia sa nu caută scuze în greşelile de arbitraj, chiar dacă ar fi trebuit să primească două penaltiuri din partea centralului Cristian Balaj în meciul cu Universitatea Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1.

"Într-adevăr, am avut 2 lovituri de la 11 metri, dar nu asta este important. Atâta timp cât am avut ocaziile pe care le-am avut, trebuia să marcăm din ele. Nu ne putem lega de astfel de situaţii. Se întâmplă, sunt greşeli, aveam obligaţia să marcăm. Îmbucurător pentru mine a fost meciul bun pe care l-am făcut şi asta îmi dă încredere şi speranţa că, în continuare, lucrurile vor merge bine. Dacă noi continuăm aşa, este imposibil să nu obţinem puncte importante cu adversarele directe şi în celelalte meciuri. Cred că meciul cel mai bun a fost cel din Giuleşti, dintre Rapid şi Universitatea Cluj", a menţionat Lucescu.

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul de campioană, antrenorul rapidist susţine că aceasta se va încheia în ultima etapă.

"Favorite sunt cele două, CFR şi Dinamo, prin prisma situaţiei din clasament şi prin prisma forţei pe care o au ambele cluburi. Dar titlul se va juca până în ultima etapă. Sunt alte 15 meciuri, cu întâlniri directe, cu meciuri care se pot pierde, puncte care se pot pierde, pentru că e un campionat echilibrat. Niciuna dintre echipe nu s-a detaşat în această etapă. Poate Dinamo, dar la Dinamo a fost o situaţie specială, jucând din minutul 8 în superioritate numerică", a precizat Lucescu.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu formaţia Universitatea Cluj, disputată, sâmbătă, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici