Răzvan Lucescu rămâne lider în Grecia, după a opta victorie consecutivă a echipei sale, PAOK Salonic

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, FC Giannina, în etapa a 20-a a campionatului Greciei. A fost al optulea succes consecutiv obţinut de PAOK, care îşi consolidează poziţia de lider în Superliga Greciei.

276 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu rămâne lider în Grecia, după a opta victorie consecutivă a echipei sale, PAOK Salonic

Răzvan Lucescu rămâne lider în Grecia, după a opta victorie consecutivă a echipei sale, PAOK Salonic

Dimitrios Pelkas, în minutul 9, şi Aleksandar Prijovic, cu o dublă în minutele 39 şi 45+1, au marcat golurile învingătorilor. Unicul gol al gazdelor a fost înscris de Pedro Conde, în minutul 71.

În urma acestei victorii, formaţia pregătită de Răzvan Lucescu a acumulat 46 de puncte şi are patru puncte în fruntea ierarhiei. Locul secund este ocupat de campioana Olympiacos, care nu şi-a jucat încă meciul de etapă. Giannina se află pe locul al nouălea, cu 22 de puncte.

Pentru PAOK Salonic urmează meciul cu AEL Larissa, programat luni, 12 februarie, de la 19:30. Echipa lui Lucescu are 14 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile – 13 succese şi o remiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici