Răzvan Lucescu: Rezultatul nu reflectă realitatea din teren, am avut ocazii mari

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă seară, la TVR, că nu a avut emoţii la debutul pe banca "tricolorilor" şi a apreciat că România ar fi putut învinge Lituania la un scor mult mai mare de 1-0, deoarece a avut mai multe ocazii clare de gol.

12 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Rezultatul nu reflectă realitatea din teren, am avut ocazii mari

Răzvan Lucescu: Rezultatul nu reflectă realitatea din teren, am avut ocazii mari (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"A fost o seară pe care nu o voi uita niciodată. Nu am avut emoţii foarte mari pentru că nu m-am apucat ieri de fotbal, am o experienţă în cupele europene pe care mulţi şi-ar fi dorit-o. Nu am avut de ce să am emoţii. Când simţi că echipa merge, e atentă, îşi doreşte, avem convingerea că putem să o facem, nu ai de ce să ai emoţii. Lituania este o echipă bine organizată, agresivă, poate surprinde adversarii. Am avut un plus mare, mare la tehnică. Este un rezultat care nu reflectă cu exactitate ce s-a întâmplat în teren, am avut cinci-şase ocazii mari. Lituanienii nu ştiu dacă au avut vreo jumătate de ocazie", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor din naţionala României la meciul cu Lituania. "Este o victorie importantă la debut, sunt trei puncte importante, dar trebuie să încercăm să scoatem cât mai mult din fiecare meci cu această încredere şi stare de spirit. Mai avem şanse foarte mici de calificare, mai ales că depindem şi de alţii. Le-am spus jucătorilor înainte de meci că poţi să ai o zi proastă, dar prin atitudine, prin putere de luptă şi spirit de sacrifiu poţi atrage aprecierile oamenilor. Sunt foate mulţumit", a afirmat Lucescu.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Marijampole, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, într-un meci contând pentru grupa a 7-a preliminară a Cupei Mondiale din 2010, la debutul noului selecţioner Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici