Răzvan Lucescu: Să pierzi în minutul 90 nu pică bine, dar pe mine mă interesează mai mult pregătirea

Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, la finalul partidei amicale cu formaţia Karpatî Lvov, că o înfrângere în minutul 90 "nu pică bine", dar că pe el l-a interesat mai mult pregătirea şi atitudinea jucătorilor săi în acest prim meci.

87 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Să pierzi în minutul 90 nu pică bine, dar pe mine mă interesează mai mult pregătirea

Răzvan Lucescu: Să pierzi în minutul 90 nu pică bine, dar pe mine mă interesează mai mult pregătirea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu sunt nemulţumit, e doar primul joc şi probabil că şi al doilea şi al treilea vor fi tot antrenamente. Pentru mine contează ca jucătorii să se implice cu determinare, mă interesează atitudinea lor. Dacă se termina egal eram mai mulţumit, pentru că să pierzi în minutul 90 nu pică bine, dar acum mă interesează pregătirea, nu alte lucruri", a spus Răzvan Lucescu la postul de televiziune Digi Sport.

Tehnicianul a menţionat că a avut absenţe în lot şi a fost nevoit să introducă în teren şi jucători tineri. "Am avut şi puţini jucători la dispoziţie, aşa că am folosit jucători tineri. Băieţii au venit pe rând la lot şi e nevoie de timp să punem la punct nişte relaţii, însă fiind un prim joc a fost bine", a explicat Lucescu.

Echipa Rapid a pierdut, joi, cu scorul de 1-2 (0-0), partida amicală cu Karpatî Lvov, din cadrul turneului de pregătire din Austria, prima de la revenirea lui Răzvan Lucescu la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene. În turneul din Austria, Rapid mai are programate două meciuri de pregătire, cu Maccabi Haifa la 27 iunie şi cu Austria Viena la 29 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici