Răzvan Lucescu se specializează la Juventus Torino

Antrenorul echipei de ligă secundă FC Braşov, Răzvan Lucescu, va merge, luni, în Italia pentru o săptămână de specializare la clubul Juventus Torino.

2 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu se specializează la Juventus Torino

Răzvan Lucescu se specializează la Juventus Torino

Lucescu a mai făcut, în anii trecuţi, cursuri de specializare la Chelsea, Real Madrid şi AC Milan.

Răzvan Lucescu va merge în Italia direct din Elveţia, unde a fost alături de fiica sa în acest week-end, la întîlnirea cu părinţii, care are loc în fiecare final de an la colegiul la care aceasta învaţă. Pentru că a fost alături de familie, Lucescu a ratat banchetul echipei FC Braşov.

Pe de altă parte, jucătorii braşoveni au fost recompensaţi cu prime de câte 2.000 de euro pentru victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, din optimile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici