Răzvan Lucescu, serie magică în Conference League şi calificare triumfală

PAOK Salonic a terminat cu o victorie meciurile din grupa de Conference League la fotbal.

357 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, serie magică în Conference League şi calificare triumfală

Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), a învins-o, joi seară, pe HFK Helsinki, scor 4-2, şi a câştigat Grupa G din UEFA Conference League.

PAOK a încununat parcursul perfect din Confernce League. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a încheiat grupa cu 5 victorii şi o remiză, chiar dacă printre adversare s-a numărat şi Eintracht Frankfurt, formaţia care o demola pe Bayern cu 5-1 în cea mai recentă rundă din Bundesliga.

În schimb, Nordsjaelland a pierdut cu Ludogorets, scor 0-1, şi a ratat calificarea din grupele Coference League.

Echipa care a eliminat-o pe FCSB în preliminariile Conference League a ratat calificarea într-un mod incredibil. Danezii au cel mai bun atac din grupe, cu 17 goluri marcate.

Reuşitele au venit în primele 5 meciuri, când Nordsjaelland a reuşit două rezultate şocante: 7-1 cu Ludogorets şi 6-1 cu Fenerbahce.

Nordicii au terminat Grupa H pe locul 3, cu 10 puncte, după turci şi după bulgari, ambele cu câte 12 puncte. Trnava a terminat cu un singur punct.

Doar primele două formaţii au drept de calificare din grupe: locul 1 merge direct în optimile de finală, iar poziţia secundă trimite în 16-imi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici