Răzvan Lucescu: Sunt mândru că am fost primit cu ostilitate în Ghencea

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, s-a declarat mândru de faptul că a fost primit cu ostilitate în Ghencea şi că la final a avut parte de câteva scandări mai dure din partea fanilor formaţiei Steaua Bucureşti.

7 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Sunt mândru că am fost primit cu ostilitate în Ghencea

Răzvan Lucescu: Sunt mândru că am fost primit cu ostilitate în Ghencea (Imagine: Mediafax Foto)

"Recunosc, am fost întâmpinat cu foarte mare ostilitate în Ghencea, dar pot spune că sunt mândru de asta. Înseamnă că adversarii se tem şi că sunt conştienţi că reprezint un real pericol, iar echipa mea la fel. Nu are de ce să mă supere un astfel de comportament din partea fanilor echipei adverse şi nici din partea antrenorilor sau oficialilor de la alte echipe. Eu îmi văd de treabă şi mă bucur că pot stârni astfel de reacţii. E important ca lumea să nu te ignore, iar eu consider că prin ceea ce am făcut la FC Braşov, adversarii au de ce se teme", a spus Răzvan Lucescu.

Tehnicianul braşovenilor a afirmat că nu s-a supărat pe niciun fotbalist după înfrângerea din Ghencea. "Indiferent că un jucător joacă mai bine sau mai prost, eu nu o să îi judec niciodată în faţa presei. În toată cariera de antrenor nu mi-am atacat niciodată fotbaliştii şi nici nu am să o fac vreodată. Sunt conştient că sunt zile şi zile şi este posibil ca unul sau mai mulţi să joace într-o zi mai slab, dar de aici şi până la a le aduce acuze, e o cale lungă", a precizat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici