Răzvan Lucescu: Suntem primii care suferim pentru acest rezultat nedrept şi neplăcut pentru noi

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, după remiza de pe teren propriu cu Albania, scor 1-1, în primul meci din preliminariile Euro-2012, că el şi echipa sunt primii care suferă pentru acest rezultat, transmite trimisul MEDIAFAX.

21 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Suntem primii care suferim pentru acest rezultat nedrept şi neplăcut pentru noi

Răzvan Lucescu: Suntem primii care suferim pentru acest rezultat nedrept şi neplăcut pentru noi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Suntem dezamăgiţi şi suntem primii care suferim pentru acest rezultat nedrept şi neplăcut pentru noi. Din punct de vedere al dorinţei şi al atitudinii jucătorilor, nu pot reproşa nimic. Când ai ocazii de gol clare, nu prea ai ce să reproşezi pentru joc. Adversarii s-au apărat foarte bine, au fost bine organizaţi, iar noi am încercat să recuperăm cât mai des şi să îi surprindem în faza ofensivă. În prima repriză, dintr-o dorinţă prea mare am jucat cu prea multe mingi decisive, oferindu-le albanezilor şansa să respingă mai uşor. Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au complicat şi am început să ne precipităm. Am reuşit să înscriem, însă descătuşarea de după gol nu ne-a mai permis să fim atât de lucizi şi am primit un gol dintr-o lovitură liberă de la mijlocul terenului, din care adversarul nu ar fi avut voie să lovească cu capul. Chivu înseamnă întotdeauna foarte mult pentru naţională; cu siguranţă nu am fi luat gol la final cu el pe teren", a spus Răzvan Lucescu.

Selecţionerul a mai spus că o victorie în Belarus ar schimba situaţia în grupă şi că Albania poate încurca şi alte echipe din grupa noastră: "Fotbalul este mult mai echilibrat în ziua de azi, echipele mici sunt bine puse la punct şi este foarte greu să joci împotriva lor. Totuşi, o victorie în Belarus, deşi nu se obţine uşor, ar putea schimba situaţia. Trebuie să ne trezim încă din seara asta. E o grupă în care se poate întâmpla orice. Albania nu este o pretendentă la calificare, dar poate încurca alte echipe".

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina. România va întâlni, marţi, de la ora 20.30, la Minsk, naţionala Belarusului.

La finalul partdiei, din tribune s-a strigat "Demisia!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici