Răzvan Lucescu: Vom avea două bătălii cu francezii, dar Franţa este favorită

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat că se aşteaptă la "două bătălii" cu reprezentativa Franţei în preliminariile Campionatului European din 2012, însă a precizat că francezii sunt favoriţii grupei D.

21 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Vom avea două bătălii cu francezii, dar Franţa este favorită

Răzvan Lucescu: Vom avea două bătălii cu francezii, dar Franţa este favorită (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Vor fi două bătălii, dar Franţa este favorită. Este dificil să vorbesc acum, cu câteva luni înainte de primele meciuri, dar echipa Franţei are jucători care evoluează la FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid. Însă suntem încrezători, după ultimele noastre rezultate din meciurile cu francezii", a spus Lucescu.

Echipa naţională a României va întâlni pentru a doua oară consecutiv reprezentativa Franţei într-o grupă preliminară, după întâlnirile din calificările pentru Cupa Mondială din 2010, s-a stabilit, duminică, la Varşovia, la tragerea la sorţi pentru Euro-2012.

De asemenea, România a fost în aceeaşi grupă cu Franţa şi la turneul final al Campionatului European din 2008.

România şi Franţa s-au întâlnit de 13 ori până în prezent, "tricolorii" reuşind trei victorii, patru remize, în timp ce francezii s-au impus de şase ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici