Răzvan Lucescu: Vrem să facem istorie şi să jucăm finala Cupei

Antrenorul FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, marţi, că vrea să facă istorie ajungând cu echipa de liga secundă în finala Cupei României.

2 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Vrem să facem istorie şi să jucăm finala Cupei

Răzvan Lucescu: Vrem să facem istorie şi să jucăm finala Cupei

"Mă încearcă un sentiment maxim de bucurie, pentru că vine un meci important, cu o miză foarte mare. Ştim cu toţii ce adversar vom avea în faţă, dar asta nu ne împiedică să ne dorim să facem istorie. Din 1973, nicio echipă din liga a doua nu a mai jucat o finală din Cupa României", a spus Lucescu.

"Băieţii îşi doresc enorm să se bucure la finalul meciului din Cupă. Mizez pe determinarea lor, pe dorinţa imensă de a se autodepăşi. Toţi au înţeles că dacă vom învinge CFR-ul, realizăm un lucru extraordinar.Îi simt nerăbdători şi foarte bine pregătiţi mental pentru acest joc. Consider că acestea pot fi principalele atuuri ale unei echipe care porneşte cu şansa a doua într-un meci", a adăugat antrenorul braşovean.

Chiar dacă meciul se va juca pe stadionul Dinamo, al echipei care l-a dorit cu insistenţă pe banca tehnică, tehnicianul braşovean spune că nu se aşteaptă la nici un fel de reacţie din partea fanilor dinamovişti care ar putea asista la partidă. "Nu m-am gîndit la acest aspect, dar sincer, nu mă aştept să avem parte de public numeros, şi cu atît mai puţin să avem susţinători din capitală. Noi vom intra la fel de motivaţi în teren, şi dacă vom juca pe un stadion aproape gol", a mai adăugat Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici