Răzvan Lucescu: Vrem să jucăm la Piatra Neamţ primul meci din campania de calificare la Euro

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, care a efectuat, joi, împreună cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, o inspecţie la stadionul Ceahlăul, a declarat că îşi doreşte ca partida cu Albania, din 3 septembrie, prima din preliminariile Euro-2012, să se desfăşoare la Piatra Neamţ.

17 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Vrem să jucăm la Piatra Neamţ primul meci din campania de calificare la Euro

Răzvan Lucescu: Vrem să jucăm la Piatra Neamţ primul meci din campania de calificare la Euro (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Vrem să venim la Piatra Neamţ şi o vom face. Domnul primar Gheorghe Ştefan ne-a asigurat că la ora jocului nostru cu Albania, toate condiţiile vor fi excelente. Terenul se prezintă foarte bine, chiar dacă mai are nevoie de puţină îngrijire peste această vară. Tribunele arată ca-n Occident, iar în plus, n-am uitat primirea foarte bună de care am avut parte la Piatra Neamţ. Avem foarte mare nevoie de suportul spectatorilor. Vom juca la Piatra Neamţ primul meci dintr-o nouă campanie de calificare. Un meci de trei puncte, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Venim cu inima deschisă şi suntem convinşi că vom fi ajutaţi", a spus Lucescu.

Selecţionerul a adăugat că sunt şanse ca România să dispute la Piatra Neamţ mai multe meciuri din campania de calificare la CE. "Bineînţeles că sunt şanse să venim la Piatra Neamţ de mai multe ori în această campanie de calificare. Din moment ce revenim pe 3 septembrie, cu siguranţă ne vom putea întoarce şi pentru meciuri mult mai tari. Nu sunt foarte multe stadioane în ţară, pe care naţionala de fotbal să poată juca. La această oră, echipa României poate susţine meciurile oficiale de pe terenul propriu doar pe patru stadioane în ţară: Ghencea, la Timişoara, Cluj şi aici, la Piatra Neamţ. Felicitări pietrenilor pentru tot ce au făcut aici, pentru că pot găzdui partide de cupele europene şi jocurile naţionalei", a menţionat tehnicianul.

România va disputa primul meci din campania de calificare la Euro-2012 în compania Albaniei, pe data de 3 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici