Răzvan Ochiroşii: Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie în faţa Stelei

Jucătorul echipei Oţelul Galaţi, Răzvan Ochiroşii, a declarat, miercuri, că o victorie sau un egal în meciul cu fosta sa formaţie, Steaua Bucureşti, ar fi cel mai frumos cadou de ziua sa, sâmbătă, 13 martie, când va împlini 21 de ani.

29 afișări
Imaginea articolului Răzvan Ochiroşii: Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie în faţa Stelei

Răzvan Ochiroşii: Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie în faţa Stelei (Imagine: Florn Novac/Mediafax Foto)

"Nu am nimic de demonstrat nimănui. Eu vreau doar să-mi fac cât mai bine treaba şi să obţinem victoria sau măcar un rezultat de egalitate. Acesta ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea. Vom fi foarte motivaţi, ne vom bate pentru fiecare minge şi sperăm ca la final să obţinem un rezultat pozitiv. Nu simt nicio presiune suplimentară şi vreau să pot să-mi fac echipa fericită", a declarat Răzvan Ochiroşii, fotbalist care a venit în această iarnă la Oţelul la schimb cu bulgarul Jelev.

La rândul său, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, spune că elevul său nu are de luat nicio revanşă faţă de nimeni. "Răzvan e jucătorul Oţelului şi trebuie să-şi facă bine treaba la Galaţi. Nu cred că în meciul cu Steaua presiunea asupra lui ar fi foarte mare, asta bineînţeles în cazul în care va juca", a spus Dorinel Munteanu.

Partida dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXI-a Ligii I, se va disputa vineri de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici