Răzvan Raţ: Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă, dar aş fi fericit să câştigăm cu Finlanda

Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a declarat, luni, că reprezeintă o performanţă faptul că va ajunge la 100 de selecţii pentru prima reprezentativă, însă a subliniat că îşi doreşte cel mai mult câştigarea partidei cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, informează frf.ro.

79 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ: Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă, dar aş fi fericit să câştigăm cu Finlanda

Răzvan Raţ: Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă, dar aş fi fericit să câştigăm cu Finlanda (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Meciul cu Ungaria este istorie. O victorie cu Finlanda ne-ar spori şansele de calificare la Euro. Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă pentru mine, dar aş fi de două ori mai fericit dacă luăm cele trei puncte", a declarat Raţ.

În partida cu Finlanda ce se va disputa, marţi, de la ora 21.45, la Helsinki, în preliminariile Euro-2016, fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Dincă Raţ, va deveni cel de-al cincilea jucător din istoria primei reprezentative cu o sută de selecţii, după Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Ladislau Boloni.

Răzvan Raţ a debutat pentru echipa naţională într-o partidă amicală cu Franţa, disputată pe Stade de France şi pierdută de echipa României cu 1-2, în 13 februarie 2002.

Pentru echipa naţională, Raţ a marcat două goluri, ambele în partide amicale, cu Germania în 2004, scor 5-1, şi cu Albania, scor 1-0, în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici