Răzvan Stanca: Borcea mă vrea la Dinamo

Portarul Răzvan Stanca, ultima oară la Dacia Mioveni, a declarat, vineri, că a fost sunat de preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care l-a îndemnat să nu accepte oferta venită din partea clubului Pandurii Târgu Jiu, pentru că îl doreşte la formaţia antrenată de Mircea Rednic.

84 afișări
Imaginea articolului Răzvan Stanca: Borcea mă vrea la Dinamo

Răzvan Stanca: Borcea mă vrea la Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

Răzvan Stanca este sub contract cu Farul Constanţa, însă în sezonul trecut a fost împrumutat la Dacia Mioveni. Stanca a evoluat sezonul trecut în 28 de partide pentru Dacia Mioveni, formaţie care a retrogradat la finalul campionatului, şi a fost convocat la prima reprezentativă a României pentru partida amicală cu Rusia, scor 3-0, fiind folosit în ultimele minute.

"Acum sunt pus într-o situaţie dificilă pentru că am primit o altă ofertă, mult mai bună, de la Dinamo. Domnul Borcea m-a sunat şi mi-a spus să nu plec la Pandurii pentru că mă vrea la Dinamo. Mi-a spus că va pleca Lobonţ şi de aceea au nevoie de mine la Dinamo. Situaţia e neplăcută pentru mine deoarece nu ştiu ce să fac. Am vorbit şi cu domnul Neagoe (n.r. - antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe) şi mi-a spus că s-au înţeles cluburile şi că mă vrea la Pandurii. Dar mai am unele probleme de rezolvat aici, în Constanţa, şi de aceea am rămas să mă pregătesc o perioadă cu Farul, până rezolv tot totul aici", a spus Stanca.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, managerul sportiv al echipei Dinamo, Constantin Dănilescu, a negat interesul oficialilor clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru Stanca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici