Răzvan Stanca: Dacă pierdem cu Dinamo ne îndepărtăm de obiectiv

Portarul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca, a declarat, joi, că în cazul în care echipa sa va pierde meciul cu Dinamo de sâmbătă se va îndepărta de obiectivul propus, acela de a ocupa locul patru la finalul campionatului.

62 afișări
Imaginea articolului Răzvan Stanca: Dacă pierdem cu Dinamo ne îndepărtăm de obiectiv

Răzvan Stanca (Imagine: Constantin Vlădescu / Mediafax Foto)

"Sperăm să trecem cât mai repede peste acest moment greu. E un meci decisiv cu Dinamo, dacă vom câştiga ne vom apropia de ei la un punct, dacă vom pierde ne vom îndepărta de obiectiv, acela de a termina pe locul patru. Dacă pierdem cu Dinamo scad şansele la cupele europene, trebuie neapărat să-i batem sau să nu pierdem", a spus portarul, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

Atacantul Cristian Bud speră ca echipa sa să fi scăpat de ghinion odată cu înfrângerea din etapa trecută, împotriva formaţiei Concordia Chiajna: "Va fi un meci greu cu Dinamo, au trecut patru partide şi nu am câştigat aşa că întâlnirea cu Dinamo va fi una foarte importantă şi trebuie să scoatem un rezultat pozitiv. Ne dorim să trecem peste pasa proastă în care am intrat, nu reuşim să înscriem deşi avem ocazii, nu avem noroc. Sperăm ca odată cu meciul cu Chiajna să fi trecut tot ghinionul şi cu Dinamo să avem noroc şi să câştigăm cele trei puncte. În acest moment Dinamo e favorită la locul patru şi cupele europene, dar să vedem ce va fi după meciul cu noi, dacă câştigăm, noi o să fim favoriţi. Nu cred că ei o să fie cu gândul la meciul cu Steaua din Cupă, o să fie cu gândul la meciul cu noi".

Mijlocaşul Dan Nistor încă are încredere că Pandurii Târgu Jiu poate ocupa la finalul sezonului locul patru în clasament care i-ar permite participarea în Liga Europa. "Echipa traversează o perioadă destul de slabă, sper să ne revenim cât mai repede. Avem şi un pic de ghinion, mingea nu intră în poartă, de aici şi perioada mai slabă. Vom avea un meci destul de greu cu Dinamo, ca toate celelalte, sperăm să ne revenim şi să obţinem cât mai mult. Avem şanse să prindem locul de Europa, sperăm să profităm de asta. Nu cred că contează faptul că ei joacă apoi cu Steaua în Cupă, pentru ei e un derby, se joacă tur-retur...Pentru noi important e să jucăm cât mai bine şi să câştigăm", a declarat Nistor.

Partida Dinamo - Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici