RB Leipzig confirmă că Timo Werner nu va juca la Cupa Mondială după ce s-a accidentat la gleznă

Timo Werner va rata Cupa Mondială din 2022 din Qatar, alături de naţionala Germaniei, după ce a suferit o accidentare la gleznă în victoria lui RB Leipzig, în faţa lui Shakhtar Doneţk, de miercuri seara.

153 afișări
Imaginea articolului RB Leipzig confirmă că Timo Werner nu va juca la Cupa Mondială după ce s-a accidentat la gleznă

Werner a şchiopătat la începutul meciului câştigat de RB Leipzig cu 4-0 în faţa lui Şahtar Doneţk în Liga Campionilor, miercuri, cu o problemă la gleznă. Clubul RB Leipzig a confirmat joi că neamţul va rata Cupa Mondială.

„Timo Werner a suferit o accidentare la gleznă miercuri seara în victoria cu Shakhtar Donetsk", se arată într-un comunicat al clubului. „Scanările efectuate astăzi la Leipzig au arătat că, din nefericire, s-a rupt un ligamentul de la glezna stângă şi, prin urmare, va fi indisponibil pentru restul anului 2022".

Managerul Germaniei, Hansi Flick, a precizat deja cât de importantă va fi pierderea lui Werner pentru echipa sa. El a declarat, citat de Goal: „Este o veste foarte tristă. Îmi pare foarte rău pentru Timo că va rata o Cupă Mondială la care era hotărât să joace. Mai presus de toate însă, absenţa lui este o mare pierdere pentru echipă. Îi dorim cu toţii o recuperare rapidă!".

Flick are o mulţime de alte opţiuni de atac pe care poate încerca să le folosească în Qatar, cu jucători precum Kai Havertz, Thomas Muller, Serge Gnabry şi Leroy Sane, toţi luptând pentru un loc în atacul Germaniei.

Selecţionata lui Flick va juca un meci amical pe 16 noiembrie împotriva Omanului. Primul meci al Germaniei la Cupa Mondială este împotriva Japoniei, pe 23 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici