Reacţia clubului PSG faţă de protestele fanilor la adresa lui Messi şi lui Neymar

Paris Saint-Germain a condamnat abuzurile îndreptate asupra lui Lionel Messi şi Neymar de către un grup furios de suporteri protestatari, care au adresat cuvinte dure celor două staruri ale parisienilor.

318 afișări
Imaginea articolului Reacţia clubului PSG faţă de protestele fanilor la adresa lui Messi şi lui Neymar

Neymar

Un grup pasionat de fani, cunoscut sub numele de SG Ultras, s-a adunat miercuri în faţa sediului clubului pentru a-şi exprima nemulţumirile. Aceştia sunt dezamăgiţi să afle că Messi, după două sezoane petrecute în Franţa, nu îşi va prelungi contractul, exprimând scandări de tipul "Messi, nenorocitule". Atacantul brazilian Neymar a fost, de asemenea, criticat, pe fondul mai multor probleme de formă sportivă şi fizică în acest sezon, atacantului în vârstă de 31 de ani fiindu-i spus să "dispară".

PSG a răspuns celor care au simţit nevoia să îşi manifeste furia pe străzile din faţa bazei echipei din capitala Franţei, spunând într-o declaraţie publicată pe site-ul oficial al clubului:

"Paris Saint-Germain condamnă cu cea mai mare fermitate acţiunile intolerabile şi jignitoare ale unui mic grup de indivizi care au avut loc miercuri. Indiferent de diferenţele de opinie, nimic nu justifică astfel de acţiuni. Clubul oferă tot sprijinul său jucătorilor săi, personalului său şi tuturor celor vizaţi de un astfel de comportament ruşinos."

Messi a avut dificultăţi în a câştiga încrederea fanilor parizieni după transferul său din 2021 de la Barcelona, fiind puse întrebări cu privire la angajamentul său faţă de cauză, şi a fost peddepsit cu o interdicţie de două săptămâni pentru că a făcut o vizită neautorizată în Arabia Saudită.

Neymar, între timp, a pierdut sprijinul multora atunci când a făcut presiuni în mod deschis pentru o revenire pe Camp Nou la scurt timp după transferul său record de 222 de milioane de euro, în 2017.

Fanii PSG şi-au exprimat, de asemenea, frustrarea faţă de preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, în condiţiile în care clubul din Ligue 1 este pe cale să îşi apere titlul de campion în 2022-23, însă a avut evoluţii nesatisfăcătoare în Liga Campionilor, în ciuda investiţiilor considerabile în superstaruri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
neymar,
psg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici