Reacţia Donnei Vekici şi a lui Thanasis Kokkinaki, după ce Nick Kyrgios s-a folosit de numele lor pentru a-l jigni pe Wawrinka

Jucătorii de tenis Donna Vekici şi Thanasis Kokkinakis s-au arătat dezamăgiţi de ieşirile tenismenului Nick Kyrgios, din meciul cu Stan Wawrinka, în care australianul a făcut remarce ce îi viza, informează lequipe.fr.

471 afișări
Imaginea articolului Reacţia Donnei Vekici şi a lui Thanasis Kokkinaki, după ce Nick Kyrgios s-a folosit de numele lor pentru a-l jigni pe Wawrinka

Reacţia Donnei Vekici şi a lui Thanasis Kokkinaki, după ce Nick Kyrgios s-a folosit de numele lor pentru a-l jigni pe Wawrinka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este uşor, dar încerc doar să mă concentrez asupra următorului meci. Dar este dezamăgitor faptul că se pot întâmpla astfel de lucuri în sportul nostru. Sper să nu se mai repete, pentru că nu oferă o imagine bună tenisului", a declarat croata Vekici.

Nici Kokkinakis nu a apreciat comportamentul conaţionalului său. "Şi-a cerut scuze. Dar l-am făcut să înţeleagă că nu are dreptul să procedeze aşa. Dacă are o problemă, să o discute în particular. Este categoric incorect modul în care s-a exprimat".

Nick Kyrgios l-a jignit, la 12 august, pe Stan Wawrinka în meciul din turul doi al turneului de la Montreal (Canada), pe care elveţianul l-a abandonat la scorul de 7-6 (8), 3-6, 0-4. "Kokkinakis a «...» pe prietena ta. Îmi pare rău să-ţi spun asta", a zis Kyrgios în timpul meciului cu Wawrinka. Australianul a rostit aceste fraze încet între două puncte, dar camerele de luat vederi au surprins momentul.

Wawrinka a divorţat anul trecut şi are acum o relaţie cu jucătoarea croată Donna Vekici, fosta prietenă a lui Kokkinakis.

În urma acestui incident, ATP l-a amendat cu 10.000 de dolari pe Kyrgios şi studiază posibilitatea de a-l suspenda.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici