Reacţia lui Cristiano Ronaldo după moartea lui Maradona: ”Îmi iau rămas bun de la un geniu etern”

  • Cristiano Ronaldo a reacţionat pe Twitter după moartea lui Diego Maradona.
  • Cristiano Ronaldo: ”Astăzi îmi iau rămas bun de la un prieten şi lumea îşi ia rămas bun de la un geniu etern.”
  • Pe 30 octombrie, Maradona împlinise 60 de ani.
335 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Cristiano Ronaldo după moartea lui Maradona: ”Îmi iau rămas bun de la un geniu etern”

Profimedia

Cristiano Ronaldo a reacţionat pe Twitter după moartea lui Diego Maradona.
 
„Astăzi îmi iau rămas bun de la un prieten şi lumea îşi ia rămas bun de la un geniu etern. Unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Un magician fără egal. El pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire nelimitată şi un gol care nu va fi niciodată umplut. Odihnească-se în pace. Nu vei fi uitat niciodată," a scris Cristiano Ronaldo.
 
Maradona a făcut un stop cardiorespirator, miercuri dimineaţă, în casa sa din Tigre, unde se stabilise după operaţia la cap suferită pe 3 noiembrie, când i s-a îndepărtat un cheag de sânge de pe creier.
 
În imagini apăreau ambulanţe în faţa casei lui Maradona pentru a fi stabilizat înainte de a fi dus la o clinică specializată.
 
Pe 30 octombrie, Maradona împlinise 60 de ani.
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici