Reacţia soţiei lui Novak Djokovic, după ce sârbului i-a fost anulată viza: „Respir adânc pentru a mă calma“

  • Soţia lui Novak Djokovic, Jelena, a reacţionat pe Twitter cu privire la faptul că sârbului i-a fost anulată viza.
  • Djokovic urma să joace la Australian Open.
  • Jelena Djokovic: „Mulţumesc, oameni dragi din întreaga lume, pentru faptul că sunteţi vocali.“
8126 afișări
Imaginea articolului Reacţia soţiei lui Novak Djokovic, după ce sârbului i-a fost anulată viza: „Respir adânc pentru a mă calma“

Sursa foto: MediafaxFoto

După ce guvernul Australiei a anulat viza lui Novak Djokovic, soţia tenismenului a intervenit în scandal. În timp ce sârbul continuă demersurile legale pentru a juca la Australian Open, Jelena a postat pe Twitter un mesaj în care le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de care dau dovadă.

„Mulţumesc, oameni dragi din întreaga lume, pentru faptul că sunteţi vocali şi vă transmiteţi dragostea pe care i-o purtaţi soţului meu. Respir adânc pentru a mă calma şi a găsi recunoştinţă (şi înţelegere) în acest moment pentru tot ceea ce se întâmplă.

Singura lege pe care ar trebui să o respectăm cu toţii dincolo de fiecare graniţă este iubirea şi respectul pentru o altă fiinţă umană. Dragostea şi iertarea nu reprezintă niciodată o greşeală, ci o forţă puternică“, a scris Jelena Djokovic, pe Twitter. 

„Astăzi este Crăciunul pentru noi, urările mele sunt ca toţi să fie sănătoşi, fericiţi, în siguranţă şi alături de familii. Ne dorim să fim cu toţii împreună astăzi, dar mă consolez cu faptul că măcar suntem sănătoşi. Şi vom creşte din această experienţă“, a mai scris ea. 

Novak Djokovic, numărul unu mondial al tenisului, a petrecut Crăciunul ortodox în detenţia pentru imigranţi din Australia, în timp ce avocaţii săi luptă împotriva deciziei guvernamentale de a-i interzice accesul în ţară, fapt ce i-ar anula şansa la cel de-al 21-lea Grand Slam, scrie Reuters.

Poliţia de frontieră l-a reţinut pe Djokovic pe aeroportul din Melbourne, când acesta a sosit miercuri seară. Autorităţile i-au anulat viza care i-a fost acordată pe baza unei scutiri medicale de la cerinţele stricte de vaccinare împotriva COVID-19 ale Australiei. Decizia este contestată de fanii din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici