Reacţii după titlul de campioană cucerit de CFR Cluj

  • Mario Camora s-a luat de contestatarii care au ironizat vârsta înaintată a jucătorilor.
  • După ce a admis că echipa a suferit, Valentin Costache susţine că are foame de trofee.
326 afișări
Imaginea articolului Reacţii după titlul de campioană cucerit de CFR Cluj

CFR Cluj a câştigat al patrulea său titlu consecutiv de campioană a României, marţi seara, după ce a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 (0-0), în deplasare, în etapa a noua (penultima) a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Înaintea ultimei etape a campionatului, CFR are şase puncte în plus faţă de principala urmăritoare, FCSB, care mai are două partide de disputat. În cazul în care FCSB ar egala formaţia clujeană la puncte, CFR are avantaj, având în vedere că bucureştenii au beneficiat de rotunjirea punctajului la intrarea în play-off.

CFR şi-a trecut în palmares al şaptelea titlu de campioană, după cele din sezoanele 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020.

Mario Camora:

"S-au spus atâtea despre noi... că suntem bătrâni, că nu mai putem şi uite că din nou echipa asta bătrână, echipa asta care nu mai poate a ieşit campioană. Merităm mai mult respect pentru ce facem pentru fotbalul românesc, pentru CFR Cluj.

Suntem foarte fericiţi. A fost un sezon foarte greu, ultimele două luni am jucat din trei în trei zile. A fost mult sacrificiu în acest sezon în care am jucat în grupele Europa League, am câştigat Supercupa şi acum campionatul. Suntem fericiţi şi toată lumea trebuie să fie mândră de noi.

Ştim toţi ce greu e să ajungi în Champions League, dar avem încredere în conducere, în investiţiile pe care le va face, avem încredere în noi. Sperăm să reuşim. Dacă nu, atunci măcar să ajungem în Europa League, ar fi un plus pentru noi şi pentru fotbalul românesc".

Valentin Costache:

"Sper să o ţin tot aşa, nu vreau să mă opresc aici. Am foame de trofee în fiecare zi, în fiecare an. Vreau cât mai multe, nu o să mă opresc la patru titluri şi două Supercupe. Antrenorul (n.r. - Edward Iordănescu) cred că este şi el foarte fericit, mai câştigase două Supercupe cu noi, dar să fii campionul României este altceva, e alt sentiment. Şi nu cred că mulţi au parte de aşa ceva.

Au fost multe momente foarte grele. Lumea ne critica, spunea că suntem bătrâni, că e nevoie de o schimbare la echipă sau mai ştiu eu ce. Dar mie nu mi s-a părut deloc aşa. Eu ştiu, eu văd în vestiar ce grup avem, ce puternici putem să fim. Sigur, au fost şi momente foarte grele, când noi eram căzuţi. Dar am trecut peste ele, ne-am resuscitat".

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici