Real Madrid a câştigat, 2-0, cu Valencia, în La Liga

Real Madrid a obţinut a doua victorie consecutivă. După ce a câştigat pe Olimpico, în Liga Campionilor, în faţa Romei lui Di Francesco, cu 2-0, galactii au luat şi cele trei puncte în La Liga. Pe Santiago Bernabeu, echipa pregătită de Solari s-a impus cu 2-0 în faţa Valenciei.

94 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a câştigat, 2-0, cu Valencia, în La Liga

Real Madrid a câştigat, 2-0, cu Valencia, în La Liga

Scorul a fost deschis în minutul 8, dar nu de un jucător al Realului. Carvajal a centrat, iar Wass, jucătorul Valenciei, şi-a trimis mingea în propria poartă. Al doilea gol a venit în a doua repriză, când Lucas Vazquez a dublat avantajul gazdelor.

"Pentru a câştiga un meci în faţa unui rival atât de dur, aşa cum este Valencia, şi atât de periculos, trebuia să facem o partidă mare.

Am fost foarte concentraţi, foarte intenşi. Am căutat mereu să marcăm. Prestaţia fiecărui jucător a fost excelentă.

Adversara ne-a complicat existenţa, dar am ştiu să gestionăm situaţia", a spus tehnicianul lui Real Madrid, Santiago Solari, la finalul partidei.

În urma acestei victorii, Real Madrid a urcat pe locul 5 în La Liga, cu 23 de puncte.

Duminică, 2 decembrie, de la ora 17:15, Atletico Madrid joacă în deplasare la Girona, Barcelona joacă acasă cu Villarreal de la ora 19:30, iar prima clasată, Sevilla, se întâlneşte cu Deportivo Alaves, de la ora 21:45.

"Lo hemos hecho muy bien, hemos estado muy concentrados , muy intensos. Hemos buscado siempre el gol. Las prestaciones de cada jugador han sido excelentes. El rival nos puso las cosas muy complicadas, pero lo supimos manejar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici