Real Madrid a câştigat El Clasico. A învins Barcelona cu 2-0

Real Madrid a învins Barcelona cu scorul de 2-0, goluri marcate de Junior Vinicius şi Mariano.

967 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a câştigat El Clasico. A învins Barcelona cu 2-0

Real Madrid a câştigat El Clasico. A învins Barcelona cu 2-0

Real Madrid ocupă prima poziţie din La Liga, iar Barcelona se poziţionează pe locul secund.

Junior Vinicius a deschis scorul în minutul 71, când a preluat mingea trimisă de Kroos, a avansat în interiorul careului şi a trimis pe colţul scurt, învingându-l pe portarul ter Stegen.

Real Madrid şi-a majorat avantajul, în minutul 90+2, când, după o acţiune individuală, Mariano a trimis un şut precis pe partea dreaptă a porţii lui ter Stegen.

În clasamentul din LaLiga, Real Madrid ocupă prima poziţie, cu un total de 56 de puncte, în timp ce Barcelona se află pe locul 2, cu un punct mai puţin.

În următoarea rundă din LaLiga, Real Madrid va întâlni Betis, iar Barcelona se va duela cu Real Sociedad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotbal,
real madrid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici