Real Madrid a câştigat, scor 2-1, meciul cu Valencia din etapa a 35-a a campionatului Spaniei

Real Madrid s-a impus cu 2-1 în faţa Valenciei, în etapa 35-a campionatului spaniol. Partida disputată în ploaia de pe Santiago Bernabeu a fost una dificilă pentru gruparea lui Zinedine Zidane, în care Ronaldo a ratat şi un penalty în minutul 56.

1 afișare

”Galacticii” au deschis scorul în minutul 27, după ce Carvajal i-a aşezat perfect mingea lui Cristiano Ronaldo, care a centrat cu capul în poarta apărată de Diego Alves. În tabăra Valenciei, fostul jucător al Barcelonei, Munir, a avut o ocazie formidabilă de a egala situaţia pe tabelă înainte de pauză. În minutul 44, jucătorul a şutat de la marginea careului, însă mingea a trecut cu puţin pe lângă bara stângă. Madrilenii au intrat la vestiar cu un avantaj nu foarte liniştitor.

Cea de-a doua repriză a fost mult mai dinamică şi intensă din perspectiva jocului practicat de ambele echipe. În minutul 55 al partidei, arbitrul central, Gil Manzano, a acordat penalty formaţiei ”blanco”, în urma unui fault comis în careu asupra lui Luka Modric. Cristiano Ronaldo şi-a asumat decizia de a-l executa, deşi istoricul loviturilor de la 11m în faţa lui Diego Alves nu era unul pozitiv. Brazilianul a fost şi de această dată la datorie şi i-a refuzat lusitanului şansa de a face ”dubla”.

Lucrurile se îndreptau spre o victorie sigură a ”galacticilor”, însă lovitura liberă, executată perfect de Dani Parejo, în minutul 82 al partidei, a îngheţat atmosfera de pe Santiago Bernabeu.

În urma victoriei obţinute, Real Madrid revine pe prima poziţie în La Liga, cu 81 de puncte, însă Barcelona o poate egala, dacă se impune sâmbătă seara, în derby-ul cu Espanyol, care va avea loc de la ora 21:45. Real Madrid are un avantaj în faţa rivalei sale, restanţa cu Celta Vigo, care ar putea fi decisivă în lupta pentru titlul de campioană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici