Real Madrid a depus plângere la UEFA împotriva FC Barcelona

Gruparea Real Madrid a decis, joi, să depună plângere la UEFA contra FC Barcelona pentru "conduită antisportivă repetată", la câteva ore după ce catalanii au depus memoriu împotriva portughezului Jose Mourinho iar forul european a deschis o procedură disciplinară, informează AFP.

28 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a depus plângere la UEFA împotriva FC Barcelona

Real Madrid a depus plângere la UEFA împotriva FC Barcelona (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"După ce a aflat de decizia fără precedent a FC Barcelona de a depune plângere împotriva antrenorului Jose Mourinho, în faţa tribunalului disciplinar al UEFA, clubul Real Madrid anunţă că se vede obligat să informeze acelaşi organism disciplinar de conduita antisportivă repetată a FC Barcelona", se arată în comunicatul madrilenilor.

Real consideră că jucătorii catalani "au simulat agresiuni în mod repetat cu unicul scop de a induce arbitrul în eroare, ceea ce a dus la decizia injustă de eliminare a lui Pepe".

Clubul din capitala Spaniei îşi "manifestă sprijinul total faşă de antrenorul său": "Este surprinzător să vedem că această înlănţuire de comportamente antisportive şi decizii nefericite au culminat cu deschiderea unei proceduri disciplinare împotriva antrenorului nostru, Jose Mourinho", se arată în comunicat.

Gruparea Real Madrid este vizată de comisia de disciplinaă şi în calitate de club organizator pentru lansarea de diverse obiecte în teren.

Echipa FC Barcelona a învins, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi în minutele 76 şi 86.

Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucător mai puţin în urma eliminării lui Pepe. De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis în tribună şi antrenorul Jose Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici