Real Madrid a învins Manchester United şi a câştigat Supercupa Europei/ Reacţia lui Jose Mourinho după înfrângere

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, scor 2-1, echipa engleză Manchester United, la Skopje (Macedonia), şi a câştigat Supercupa Europei, pentru al doilea sezon consecutiv. Este al patrulea trofeu de acest gen din palmaresul formaţiei antrente acum de Zinedine Zidane.

612 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a învins Manchester United şi a câştigat Supercupa Europei/ Reacţia lui Jose Mourinho după înfrângere

Real Madrid a învins Manchester United şi a câştigat Supercupa Europei

Au marcat: Casemiro 24', Isco 52' / Lukaku 62'

1-0: Defensiva lui United este ţinută ca pe un poziţional la handbal, Carvajal pasează peste toată apărarea, iar Casemiro a reluat din prima în poartă. Pe reluări se vede cum brazilianul se afla cu jumătate de pas în offside.

2-0: Isco, aflat în marginea careului, a intrat în combinaţie cu Bale, a fost lăsat de galez singur cu De Gea, iar spaniolul şi-a învins compatriotul cu un şut plasat.

2-1: Fellaini a insistat la o minge pierdută de Carvajal, a scos în mijloc, acolo de unde Matic a şutat la colţul lung, Navas a respins în faţă, iar Lukaku a marcat.

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric, Isco (Asensio 73') - Bale (Lucas 73'), Benzema (Ronaldo 82'). Antrenor: Zinedine Zidane.

Manchester United: De Gea - Valencia, Lindelof, Smalling, Darmian - Herrera (Fellaini 56'), Matic, Pogba - Mkhitaryan, Lukaku, Lingard (Rashford 46'). Antrenor: Jose Mourinho.

Cartonaşe galbene: Carvajal 84', Ramos 86' / Lingard 42', Rashford 90+4'.

Cartonaşe roşii:-.

Arbitri: Gianluca Rocchi - central, Elenito Di Liberatore şi Mauro Tonolini - asistenţi, Davide Massa şi Massimiliano Irrati - adiţionali (toţi din Italia), Clement Turpin (Franţa) - rezervă.

Observatori: Emil Bozinovski (Macedonia), Marco Casagrande (Finlanda).

Stadion: Philip II Arena, Skopje (Macedonia).

Jose Mourinho, după ce Manchester a pierdut meciul cu Real Madrid: Dacă aveam tehnologia arbitrajului video, ar fi fost 1-1 şi am fi jucat prelungiri

Antrenorul formaţiei Manchester United, Jose Mourinho, a declarat la finalul meciului din Supercupa Europei, pierdut, marţi, cu scorul de 2-1, în faţa echipei Real Madrid, că sistemul arbitrajului video ar fi făcut dreptate în cazul primului gol.

Casemiro a deschis scorul în minutul 24 al jocului de la Skopje, după ce a reluat la colţul lung centrarea lui Dani Carvajal, însă reluările au arătat că mijlocaşul brazilian a plecat din poziţie de ofsaid. Arbitrii au validat golul, iar Isco a dus scorul la 2-0 în startul reprizei secunde, pentru ca Romelu Lukaku să înscrie unicul gol al englezilor, în minutul 62.

"Cred că am făcut un joc bun. Am pierdut la un singur gol, rezultatul a fost unul strâns, iar la unul dintre golurile lor a fost ofsaid. Dacă aveam tehnologia arbitrajului video, ar fi fost 1-1 şi am fi jucat prelungiri.

Ei ar fi putut să înscrie mai multe goluri decât au reuşit, la fel şi noi. Au avut o perioadă în care au controlat centrul terenului, la mijlocul primei reprize, iar noi am dominat mijlocul celei de-a doua părţi. Am întâlnit o echipă plină de jucători fantastici şi cu un antrenor extraordinar. Am pierdut această luptă, dar am motive de optimism şi mândrie", a afirmat Jose Mourinho, pentru BT Sport.

În ciuda înfrângerii, tehnicianul portughez continuă să creadă în echipa sa: "Sunt extrem de fericit să fiu antrenorul acestor băieţi şi le-am spus că nu am mai avut un grup pe care să îl plac atât de mult. Voi lupta alături de ei până la capăt".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici