Real Madrid a renunţat la apelul la TAS

Clubul Real Madrid a anunţat, marţi, că a renunţat, la cererea UEFA, la apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), pentru înscrierea în Liga Campionilor a jucătorilor Lassana Diarra şi Klaas-Jan Huntelaar.

13 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a renunţat la apelul la TAS

Real Madrid a renunţat la apelul la TAS

"La cererea UEFA, Real Madrid a decis să retragă recursul său la TAS", a anunţat clubul madrilen.

Real a difuzat un comunicat pe site-ul său oficial referitor la o reuniune, joia trecută, între preşedintele UEFA, Michel Platini, şi noul preşedinte al madrilenilor, Vicente Boluda.

UEFA a refuzat înscrierea ambilor jucători pe lista pentru LC, iar Boluda a hotărât ca Real Madrid să renunţe la apelul la TAS pentru a evita conflictele cu forul fotbalistic european.

Potrivit regulamentelor forului european, un club are posibilitatea să înscrie trei noi jucători în Liga Campionilor începând din faza optimilor de finală. Însă dacă fotbaliştii respectivi au evoluat în altă competiţie europeană la începutul sezonului, gruparea mai poate înscrie doar unul. Noii jucători ai echipei Real Madrid, Lassana Diarra şi Klaas-Jan Huntelaar au evoluat deja în acest sezon în Cupa UEFA, cu Portsmouth, respectiv Ajax Amsterdam.

Potrivit presei sportive madrilene, alesul antrenorului Juande Ramos pentru a juca în Liga Campionilor este Lassana Diarra.

Citeşte şi

Real Madrid a făcut apel la TAS în cazul Huntelaar şi Diarra

UEFA a respins solicitarea clubului Real Madrid de a-i înscrie pentru LC pe Diarra şi Huntelaar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici