Real Madrid a tremurat. Echipa spaniolă a smuls o remiză şi se califică în sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid a rezistat presiunii puse de RB Leipzig şi a obţinut miercuri o remiză, 1-1, în manşa secundă a meciului din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Madrilenii s-au calificat astfel în sferturile de finală, cu o victorie cu 2-1 la general.

263 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a tremurat. Echipa spaniolă a smuls o remiză şi se califică în sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid a tremurat. Echipa spaniolă a smuls o remiză şi se califică în sferturile Ligii Campionilor

RB Leipzig a fost, fără îndoială, echipa mai bună şi a ratat mai multe ocazii de gol. Dar Real Madrid a crescut ritmul în a doua repriză şi, în cele din urmă, a făcut suficient pentru a-şi asigura locul în optimi.

Aflată în căutarea celui de al 15-lea titlu de Liga Campionilor, un record, Real a preluat conducerea graţie unui gol al lui Vinicius Jr. în minutul 65, pe contraatac.

Dar, Willi Orban de la Leipzig a egalat trei minute mai târziu cu o lovitură de cap, pentru a crea un final tensionat de meci, al cărui moment de maxim a fost şutul trimis în bara transversală de Dani Olmo, în minutele suplimentare de joc, dar şi câteva parade ale portarului Andriy Lunin, care o salvase pe Real şi în prima manşă.

Într-un final de 20 de minute în care s-au împărţit mai multe cartonaşe galbene, Real a jucat cu foc şi a fost supusă unei presiuni repetate în propria careu, fiind nevoit să facă mai multe parade cruciale.

„Evident, ştim că nu a fost cel mai bun meci al sezonului", a declarat căpitanul Realului, Nacho.

„Uneori, pur şi simplu ai meciuri proaste, iar în această seară a fost o astfel de situaţie. Pare o dramă din cauza modului în care am jucat, dar ceea ce contează cu adevărat este că ne-am calificat în sferturi. Să fie o lecţie pentru ceea ce va urma".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici