Real Madrid dispus să ofere 17 milioane de euro plus un jucător pentru Mutu

Clubul Real Madrid este dispus să ofere suma de 17 milioane de euro plus un jucător pentru transferul atacantului formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu.

3 afișări
Imaginea articolului Real Madrid dispus să ofere 17 milioane de euro plus un jucător pentru Mutu

Real Madrid dispus să ofere 17 milioane de euro plus un jucător pentru Mutu

Potrivit, violanews.com, oficialii grupării Fiorentina refuză să negocieze pentru moment, discuţiile urmând să fie reluate săptămâna viitoare.

Săptămâna trecută, presa italiană a anunţat că oficialii clubului Real Madrid sunt pregătiţi să facă o superofertă pentru achiziţionarea lui Adrian Mutu. Agenţia Sports nota că gruparea spaniolă insistă pe lângă agentul internaţionalului român, Alessandro Moggi, avansând o ofertă cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro, de trei ori mai mare decât câştigurile lui Mutu la Fiorentina pe un sezon.

Joi, agenţia Calciomercato a scris că atacantul echipei Fiorentina a devenit unul dintre obiectivele grupării AS Roma, în cazul în care brazilianul Mancini nu va dori să-şi prelungească înţelegerea cu clubul roman. "Visul celor de la AS Roma se numeşte Adrian Mutu, jucătorul Fiorentinei care are un sezon deosebit şi care se pare că are un acord privind prelungirea contractului până în 2012. Prelungirea contractului sau negocieri cu AS Roma? Cine ştie? Un lucru este cert: Mutu are un salariu de 1,5 milioane de euro, care ar trebuie să crească", a scris sursa citată.

Adrian Mutu, în vârstă de 28 de ani, are contract cu Fiorentina până în vara anului 2011, iar oficialii clubului toscan au dezminţit informaţia conform căreia ar urma să-i prelungească înţelegerea românului cu încă un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici