Real Madrid eliminată din Cupa Regelui Spaniei de o echipă de Liga a 3-a

  • Cupa Regelui Spaniei a făcut miercuri seara o victimă cu renume.
  • Real Madrid a părăsit competiţia în 16-mile competiţiei, „scufundată” de Alcoyano, o echipă de Liga a 3-a.
165 afișări
Imaginea articolului Real Madrid eliminată din Cupa Regelui Spaniei de o echipă de Liga a 3-a

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui Spaniei de o echipă de Liga a 3-a

Zidane a trimis în teren o echipă alcătuită în cea mai mare parte din rezerve, desconsiderând uşor echipa adversă. Aceasta s-a dovedit a fi un adversar imbatabil pentru rezervele lui Real.

La capătul unei reprize fade, fără vreo fază notabilă de poartă, Militao a deschis scorul pentru madrileni, din centrarea lui Marcelo, un gol construit şi finalizat de linia de fundaşi.

Golul egalizator a lui Alcoyano, care a dus meciul în prelungiri, a fost opera lui Solbes, în minutul 80.

În reprizele de prelungire, Zidane a aruncat în luptă artileria grea, introducând în joc pe Asensio, Hazard şi Kroos, după ce în minutul 67 intrase şi Benzema.

Mişcări de trupe ineficiente însă, cei care au marcat fiind tot cei de la Alcoyano, în minutul 115, cu un şut de efect al lui Casanova, care a „cucerit” astfel un loc în optimile de finală ale competiţiei.

Cotidianul de casă al madrilenilor, Marca a reacţionat extrem de acid, criticând virulent eşecul.

„Real Madrid a trăit o noapte neagră. Alcoyano intră în istoria Madridului aşa cum au făcut Alcorcón sau Toledo înainte, plasând echipa albă într-o criză incontestabilă.” scriu spaniolii.

„O înfrângere cu rezonanţă pe toată planeta fotbalului, pentru consecinţele pe care le poate avea. Impotenţa şi lipsa de reacţie din partea echipei lui Zidane pun întregul proiect în discuţie”, accentuează jurnalistul sportiv José María Rodríguez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici