Real Madrid îi va oferi un nou contract lui Carlo Ancelotti pe fondul negocierilor cu Brazilia

Real Madrid este gata să-i ofere lui Carlo Ancelotti un nou contract pentru a-şi prelungi şederea pe Santiago Bernabeu, în ciuda unui acord iniţial pe care italianul îl are pentru a prelua conducerea naţionalei Braziliei, la finalul sezonului, potrivit 90min.

230 afișări
Imaginea articolului Real Madrid îi va oferi un nou contract lui Carlo Ancelotti pe fondul negocierilor cu Brazilia

Real Madrid îi va oferi un nou contract lui Carlo Ancelotti pe fondul negocierilor cu Brazilia

Ancelotti mai are mai puţin de un an din actualul contract, iar surse media susţin că există un acord preliminar pentru ca acesta să preia Selecao după ce va părăsi capitala Spaniei.

Deşi înţelegerea cu brazilienii este aproape încheiată, madrilenii nu au exclus posibilitatea ca Ancelotti să rămână la club şi să semneze un nou contract.

Conducerea madrilenă şi-a analizat opţiunile şi a explorat alternative la Ancelotti în cazul în care acesta va pleca. Printre acestea se numără foste legende precum actualul antrenor al echipei Castilla, Raul, şi Xabi Alonso de la Bayer Leverkusen - în timp ce Roberto De Zerbi de la Brighton & Hove Albion a fost, de asemenea, luat în calcul.

Sursele publicaţiei 90min.com au confirmat că actualul staff al Madridului a transmis clar preşedintelui clubului, Florentino Perez, şi consiliului de administraţie că ar dori ca Ancelotti să rămână în continuare.

Clubul este pe deplin conştient de faptul că Ancelotti se bucură de o mare admiraţie în rândul echipei şi că are relaţii deosebit de bune cu tinerele lor talente, cum ar fi Jude Bellingham, Vinicius Junior şi Aurelien Tchouameni. Madrilenii sunt conştienţi de faptul că o schimbare în staff-ul tehnic ar putea cauza probleme care ar putea fi evitate.

Odată cu sosirea starului în devenire, adolescentul Endrick, şi cu posibilele semnături ale lui Kylian Mbappe şi Alphonso Davies în 2024, clubul este conştient că managementul lui Ancelotti rămâne fără îndoială fără rival în joc şi acum este deschis ca acesta să rămână în noi condiţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici