Real Madrid învinge detaşat pe Valencia cu 3-0 în Runda 29 a LaLiga. Madrilenii se apropie la 2 puncte de liderul Barcelona

  • Real Madrid se apropie la 2 puncte de liderul Barcelona
  • Pentru madrileni au marcat dubla Benzema (min. 61', 86') şi Asensio (min. 74')
  • Oaspeţii au avut un eliminat în minutul 89', după o intrare dură a mijlocaşului Lee Kangin la Sergio Ramos
504 afișări
Imaginea articolului Real Madrid învinge detaşat pe Valencia cu 3-0 în Runda 29 a LaLiga. Madrilenii se apropie la 2 puncte de liderul Barcelona

Sursa foto: profimedia

Real Madrid o învinge pe Valencia cu 3 la 0 în runda 29 a LaLiga. După o primă repriză echilibrată, madrilenii au deschis scorul în repriza a doua prin Benzema în minutul 61. În minutul 74, Asensio intră în locul lui Valverde şi duce scorul la 2 la 0, după pasa lui Mendy. În minutul 86, Benzema semnează dubla şi închide tabela la 3 la 0.

În minutul 89, Lee Kangin intră dur la căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos şi vede roşu direct. După eliminarea mijlocajului Valenciei, arbitrul a acordat 4 minute de prelungiri, timp în care Tony Kroos ratează o ocazie importantă pentru Real Madrid.

Per total, Real Madrid a dominat meciul cu o posesie de 63%, 19 ocazii de gol, dintre care 14 şuturi pe poartă. Deşi a condus la faulturi, cu 12 faţă de 11 ale Valenciei, Madridul nu a încasat nici un cartonaş. Madrilenii au avut nevoie doar de două schimbări faţă de cinci utilizate de lilieci, numărul total admis, pentru a se impune.

Meciul s-a desfăşurat fără spectatori şi pe un stadion neutru. Real Madrid se apropie la 2 puncte de liderul Barcelona, care conduce cu 64 de puncte prima ligă spaniolă. De partea celalaltă, Valencia se află pe locul 8, la un punct distanţă de locurile care permit participarea în competiţiile europene de fotbal.


Echipele de start.

Real Madrid: 9 Benzema K.; 2 Carvajal D.; 14 Casemiro; 13 Courtois T. (P); 7 Hazard E. (25Vinicius J.); 8 Kroos T.; 23 Mendy F.; 10 Modric L.; 4 Ramos S. (C); 15 Valverde F.(20 Asensio M.); 5 Varane R.

Valencia: 13 Cillessen J. (P); 14 Gaya J.; 22 Gomez M. (9 Gameiro K.); 33 Guillamon Sanmartin H.; 6 Kondogbia G.; 4 Mangala E.; 10 Parejo D. (C) (17 Coquelin F.); 19 Rodrigo (16 Lee Kangin); 8 Soler C. (11 Cheryshev D.); 20 Torres F. (7 Guedes G.); 18 Wass D.

Marcatori: Benzema (min. 61', 86') şi Asensio (min. 74')

Cartonaşe: galbene - Gaya J. 24' şi Guillamon Sanmartin H. 84', roşii - Lee Kangin 89'

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici