Real Madrid merge în finala Ligii Campionilor

În minutul 90 al manşei secunde a confruntării din semifinala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Manchester City jurnaliştii sportivi din întreaga lume se pregăteau să titreze calificarea englezilor în finală, alături de Liverpool. Rodrygo şi Benzema nu au fost însă de acord.

1954 afișări
Imaginea articolului Real Madrid merge în finala Ligii Campionilor

Sursa Foto - Real Madrid C.F., Facebook

Pep Guardiola şi compania conduceau cu 1-0, în minutul 90 al partidei, şi cu 5-3 la general, după golul lui Mahrez (min. 73) şi erau deja cu gândul la finala de la Paris, cu Liverpool, pentru o nouă confruntare 100% engleză.

Rodrygo a dat peste cap finalul de meci, marcând de două ori, în minutele 90 şi 90+1, ducând meciul în prelungiri, după ce anterior madrilenii au salvat un gol iminent, scoţând o minge de pe linia porţii.

La 3 minute după reluare (90+3), Benzema a fost faultat în careu şi un minut mai târziu tot el marca de la punctul cu var, pentru a duce Real Madrid în avantaj pentru o posibilă a 17-a prezenţă în finala competiţiei, pe care o câştigase ultima dată de 3 ori la rând în 2016, 2017 şi 2018.

Tehnicianul englezilor efectuase câteva schimbări defensive în repriza secundă, lăsând echipa fără forţa ofensivă dată de De Bruine, Jesus şi Mahrez. Cu toate acestea, finalul primei reprize de prelungiri i-a găsit pe „cetăţeni” în situaţia de a marca golul egalizator, însă Thibaut Courtois a scos excelent lovitura de cap a lui Phil Foden.

Ultimele 15 minute au fost marcate de epuizarea fizică a unei mari părţi a jucătorilor. Încurajaţi de pe margine de Benzema, înlocuit în minutul 104, madrilenii au făcut faţă cu entuziasm şi inteligenţă forcing-ului de final al englezilor, obţinând calificarea în finală, unde se vor întâlni cu Liverpool, pe Parc de Princes.

Carlo Ancelotti ajunge pentru a 5-a oară în finala Ligii Campionilor, iar Rodrygo şi Benzema sunt din nou decisivi, după ce golurile lor au dus şi la eliminarea lui PSG şi a lui Chelsea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici