Real Madrid oferă 80 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Oficialii clubului Real Madrid sunt dispuşi să ofere suma record de 80 de milioane de euro grupării Manchester United pentru a-l transfera pe portughezul Cristiano Ronaldo, potrivit unui articol apărut în cotidianul spaniol Marca.

74 afișări
Imaginea articolului Real Madrid oferă 80 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Real Madrid oferă 80 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Presa din Spania susţine că jumatate din această sumă va fi compensată de transferul atacantului brazilian Robinho la Manchester United.

"Este o ofertă de nerefuzat, pe care conducerea madrilenă o va face săptămâna viitoare lui Malcolm Glazer, proprietarul grupării engleze", scrie Marca, fără a cita însă sursele.

Un alt cotidian spaniol, As, precizează că Real a pus doar două condiţii pentru acest transfer: ca suma totală să nu depăşească 90 de milioane de euro şi să primească un răspuns final înainte de startul Euro-2008, din 7 iunie.

După câştigarea Ligii Campionilor cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a declarat că nu promite nimic suporterilor englezi, adăugând totodată că ar putea alege să rămână la gruparea de pe Old Trafford, cu care a semnat un nou contract până în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici